Persoane fizice Persoane juridice Asigurari RCA Asigurari CASCO Asigurari Locuinte Pensii facultative Asigurari de Viata Asigurari Sanatate

Allianz

Peste 100 de ani de excelenta in asigurari

Fondat in anul 1890 la Berlin, Allianz s-a remarcat drept unul dintre liderii mondiali in domeniul asigurarilor si serviciilor financiare.
In prezent, Allianz este cea mai importanta companie de asigurari din Europa, situandu-se in topul marilor grupuri internationale de asigurari, servicii bancare si administrare de active.

Grupul Allianz este prezent in peste 70 de tari printr-o puternica retea de societati afiliate si ofera o gama completa si adaptata de servicii celor peste 80 de milioane de clienti ai sai din intreaga lume. Majoritatea companiilor din topul FORTUNE 500 sunt clientii grupului Allianz. In prezent, Allianz-Tiriac Asigurari este liderul pietei asigurarilor din Romania.

Persoane juridice - Asigurarea de viata de grup!

Asigurarea de grup reprezinta un instrument de planificare financiara prin care angajatorul contribuie eficient la motivarea si fidelizarea angajatilor.
In functie de modul in care se doreste motivarea angajatilor, angajatorul poate alege unul dintre cele doua planuri:
  • Planul de protectie care acopera riscul de deces din orice cauza si invaliditatea permanenta de gradul I sau asigurarea pentru afectiunile medicale grave
  • Planul de investitie care acopera riscurile cuprinse in planul de protectie si are, in plus, o componenta de investitie
Asigurarea de grup poate oferi protectie extinsa in functie de necesitati prin adaugarea de clauze suplimentare la contractul de baza.