Persoane fizice Persoane juridice Asigurari RCA Asigurari CASCO Asigurari Locuinte Pensii facultative Asigurari de Viata Asigurari Sanatate

Allianz

Peste 100 de ani de excelenta in asigurari

Fondat in anul 1890 la Berlin, Allianz s-a remarcat drept unul dintre liderii mondiali in domeniul asigurarilor si serviciilor financiare.
In prezent, Allianz este cea mai importanta companie de asigurari din Europa, situandu-se in topul marilor grupuri internationale de asigurari, servicii bancare si administrare de active.

Grupul Allianz este prezent in peste 70 de tari printr-o puternica retea de societati afiliate si ofera o gama completa si adaptata de servicii celor peste 80 de milioane de clienti ai sai din intreaga lume. Majoritatea companiilor din topul FORTUNE 500 sunt clientii grupului Allianz. In prezent, Allianz-Tiriac Asigurari este liderul pietei asigurarilor din Romania.

Partener - Asigurarea de viata care iti da incredere sa-ti urmezi neabatut drumul! Afectiunea pentru cei dragi si dorinta de a-i sti in siguranta te indeamna sa planifici financiar viitorul tau si pe al lor.
Asigurarea de viata Partener iti este alaturi pe tot parcursul drumului tau:

  • Partener de viata pentru momentul retragerii din activitate
  • Partener financiar pentru cei dragi, in cazul producerii unui eveniment nefericit

Start - Asigurarea de viata prin care oferi copiilor tai un viitor sigur!
Asigurarea de viata Start este o solutie sigura pentru a-ti sprijini financiar copilul in doua momente definitorii ale vietii lui: studiile si casatoria.

Aliat - Asigurarea de viata cu componenta investitionala!
Aliat este un produs complex ce imbina avantajele investitiei pe pietele externe de capital cu protectia oferita de produsele traditionale de asigurare.

Multitravel - Asigurarea medicala de calatorie cu valabilitate de 1 an!

Voiaj - Asigurarea medicala de calatorie!
Atunci cand planuiesti sa calatoresti in strainatate in scop turistic, pentru a studia, a munci sau a participa la diverse competitii sportive, este bine ca sanatatea ta sa fie protejata si sa nu se regaseasca printre grijile tale.

Storno - Asigurarea privind rambursarea cheltuielilor ca urmare a anularii calatoriei!
Ai visat mult la vacanta ta, ai ales locatia si ai rezervat biletele la agentia de turism; nu in ultimul rand, ai strans cu grija banii necesari. Mai este ceva important de facut: incheie o asigurare, special creata pentru tine, care iti ramburseaza valoarea cheltuielilor in cazul in care esti obligat sa anulezi calatoria din diverse motive.