Persoane fizice Persoane juridice Asigurari RCA Asigurari CASCO Asigurari Locuinte Pensii facultative Asigurari de Viata Asigurari Sanatate

Datorita faptului ca va prezentam mai multe solutii, va oferim posibilitatea de a alege Casco in functie de propriile dumneavoastra criterii, fara a fi influentati de insistenta unui agent sau a unei companii de asigurare.

De asemenea, negociem pentru dumneavoastra cu asiguratorii preturi mai bune sau conditii de plata avantajoase in cazul unor parcuri de masini.

Va ajutam sa economisiti timp si bani!

Asigurari Casco


Casco este asigurarea facultativa a autoturismului impotriva avariilor accidentale si a furtului.

Majoritatea asiguratorilor incheie Casco pentru masini cu vechime intre 0 si 8 ani. Cateva companii de asigurare va ofera Casco si pentru masini cu varste intre 8 si 12 ani sau pentru masinile de colectie.

Riscurile acoperite sunt: avaria partiala sau totala, furtul partial sau total.

Asigurarea Casco se poate incheia cu fransiza sau fara. Fransiza este o suma pe care o suporta proprietarul din valoarea fiecarei daune. In consecinta asigurarea Casco cu fransiza costa mai putin.

Datorita modului diferit de calcul al fiecarui asigurator, precum si a varietatii de conditii de asigurare, un calculator pentru Casco nu poate oferi decat un cost aproximativ.

De asemenea, negociem pentru dumneavoastra cu asiguratorii preturi mai bune sau conditii de plata avantajoase in cazul unor parcuri de masini.

Cum ne dorim sa va oferim solutii exacte, va rugam sa completati formularul de comanda!