Persoane fizice Persoane juridice Asigurari RCA Asigurari CASCO Asigurari Locuinte Pensii facultative Asigurari de Viata Asigurari Sanatate

ING

ING este o companie internationala din domeniul financiar care ofera o gama variata de servicii de asigurare, bancare, investitii si pensii in peste 50 de tari. Cei 125.000 de angajati deservesc 85 de milioane de clienti din intreaga lume: persoane fizice, companii de dimensiuni mici si mijlocii, corporatii mari, institutii si guverne. Luand in considerare capitalizarea (valoarea pe piata calculata la 2 ianuarie 2009), ING este una dintre cele mai mari 20 de companii financiare din lume. In acelasi timp, ING a fost prima companie internationala care, in 1997, a intrat pe piata asigurarilor de viata din Romania.

Create special pentru a răspunde cerinţelor de asistenţă, planificare şi resurse umane ale companiilor, programele de asigurare de grup ING reprezintă un instrument de planificare financiară prin intermediul căruia angajatorii pot obţine performanţe prin reducerea costurilor şi creşterea gradului de loialitate a angajaţilor.

ING ofera angajatorilor trei tipuri de produse:

  • Planuri cu componenta de investitii

  • Planuri de protectie

  • Planuri cu componenta de pensii
Pierderea partiala sau totala a capacitatii de munca este un eveniment nefericit care afecteaza nu numai viata profesionala a angajatului, dar si viata personala. Prin planul de protectie a vietii si sanatatii angajatilor, ING va ofera dumneavoastra, ca angajator, un instrument prin care puteti oferi ajutor celor care se pot confrunta la un moment dat cu un eveniment neplacut. Mai mult, va oferim libertatea de a va construi propriile dumneavoastra planuri de protectie, in functie de specificul activitatii si de strategia de resurse umane. Astfel, in functie de modalitatea de administrare preferata de compania dumneavoastra, va oferim planuri de asigurare nominale si nenominale.Sursa www.ing.ro.