Persoane fizice Persoane juridice Asigurari RCA Asigurari CASCO Asigurari Locuinte Pensii facultative Asigurari de Viata Asigurari Sanatate

ING

ING este o companie internationala din domeniul financiar care ofera o gama variata de servicii de asigurare, bancare, investitii si pensii in peste 50 de tari. Cei 125.000 de angajati deservesc 85 de milioane de clienti din intreaga lume: persoane fizice, companii de dimensiuni mici si mijlocii, corporatii mari, institutii si guverne. Luand in considerare capitalizarea (valoarea pe piata calculata la 2 ianuarie 2009), ING este una dintre cele mai mari 20 de companii financiare din lume. In acelasi timp, ING a fost prima companie internationala care, in 1997, a intrat pe piata asigurarilor de viata din Romania.

Cateva dintre produsele oferite de ING Asigurari de Viata sunt:

  • Planul financiar de economisire Regal - Este una dintre cele mai populare polite de asigurare de viata de la ING. Acest produs va ajuta sa economisiti suma de bani dorita si, totodata, sa asigurati protectia financiara a familiei dumneavoastra, in cazul in care vi s-ar intampla ceva neprevazut.

  • Planul financiar pentru copii Academica – Va ajuta sa economisiti suma de care va avea nevoie copilul dumneavoastra cand va implini 18 ani, oricare ar fi planurile lui: pentru studii, inceperea unei afaceri, achizitia unor bunuri. Este un produs traditional, care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei copilului dumneavoastra.

  • Planul financiar de protectie Smart – Va ofera confortul de a sti ca familia si cei dragi vor fi protejati financiar, in cazul in care vi s-ar intampla ceva neprevazut iar pentru acest lucru veti plati o prima mai mult decat accesibila. Puteti sa cumparati acest produs fie numai pentru dumneavoastra fie puteti sa ii includeti si pe partenerul de viata sau pe copiii dumneavoastra.

Sursa www.ing.ro.